Header Ads

Header ADS

Aşktan Kaçılmaz 1. Bölüm

Aşktan Kaçılmaz 1. Bölüm


Aşktan Kaçılmaz 1. Bölüm Özeti:

Yasemin, İstanbul'da görevli başarılı genç bir savcıdır. Sevgilisi Ali sonunda Yasemin'e evlenme teklif eder. Ama Yasemin'in mutluluğu kısa sürecektir. Çünkü Ali, erkeklere has vurdum duymazlık içinde sevgilisine yüzük taktığı gece arkadaşlarıyla dağıtır ve geceyi bir başka güzelin yanında geçirir. 
Ali aralarında birşey geçmediğini haykırsa da Yasemin kararlıdır ve ilişkisini bitirir. Ama bu hareket hem kalbindeki hem de yaşamındaki Ali'den kurtulmak için yeterli olmayacaktır. Aşkın acısı ve kapısından ayrılmayan eski nişanlı Yasemin'i İstanbul'dan çok uzaklara savurucaktır. 
Yasemin'in savrulacağı diyarlarda hiç bilmediği bir başka aile de son derece karışık günler geçirmektedir. Ve tüm bu karışıklıklardan, zulüm ve haksızlıktan kaçan ailenin büyük oğlu Barzan yaşadığı şehir Londra da gerginlik içindedir. Ailesi Barzan'a baskı yapmakta ve artık O'nu doğup büyüdüğü köklerinin olduğu topraklara geri çağırmaktadır.

Senaristliğini Mahinur Ergun'un, yönetmenliğini Metin Balekoğlu'nun üstlendiği, kadrosunda Berk Oktay, Ceren Hindistan ve Pelin Akil gibi başarılı oyuncuların olduğu macera ve aşk dolu dizi.
Pokreće Blogger.